نظارت های سخت گیرانه بر پروسه تولید سوسیس و کالباس الزام کارخانه ها به استفاده از مواد سالم

نظارت های سخت گیرانه بر پروسه تولید سوسیس و کالباس الزام کارخانه ها به استفاده از مواد سالم

به گزارش پاراسول، سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی اظهار داشت: نظارت های سخت گیرانه بر پروسه تولید سوسیس و کالباس و استفاده از مواد اولیه سالم و رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات تولید این محصولات است.


به گزارش پاراسول به نقل از سازمان غذا و دارو، حشمت الله رضوی موسوی سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی، با اشاره به اهمیت سلامت فرآورده های گوشتی، گفت: سازمان غذا و دارو به عنوان متولی نظارت بر تولید محصولات غذایی، بر تمامی مراحل تولید سوسیس و کالباس نظارت دارد. کارخانه های تولیدکننده این فرآورده ها موظف اند از گوشت سالم و مواد اولیه مجاز بهره گیرند و هرگونه تخطی از ضوابط بهداشتی با برخورد قانونی مواجه خواهد شد. وی درباب میزان گوشت استفاده شده در محصولات گوشتی اضافه کرد: عبارت "سوسیس ۹۰ درصد" به این معناست که ۹۰ درصد ترکیب این محصول را گوشت و ۱۰ درصد آنرا سایر ترکیبات تشکیل می دهد. همچنین، در تولید سوسیس و کالباس از گوشت خالص استفاده می شود، اما در بعضی محصولات کم درصد ممکنست از گوشت جداسازی شده مکانیکی نیز استفاده گردد که باید بر روی برچسب محصول درج شود. رضوی موسوی در آخر اشاره کرد: سازمان غذا و دارو با پایش مستمر و آزمایش های کنترل کیفی، تلاش می کند از سلامت مصرف کنندگان محافظت کند. سفارش ما به مردم این است که هنگام خرید این فرآورده ها، به نشان سازمان غذا و دارو و اطلاعات درج شده بر روی بسته بندی توجه ویژه داشته باشند.


منبع:

5.0 / 5
5895
1403/11/20
11:14:05
تگهای خبر: بهداشت , تولید , دارو , سازمان غذا و دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
پاراسل
parasol.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پاراسول محفوظ است

پاراسل پاراسول

پاراسل همان چتر آفتابی است
parasol.ir: چتری برای زندگی، در تمام فصول