چرا مصرف فیبر در رژیم غذایی مهم است؟

چرا مصرف فیبر در رژیم غذایی مهم است؟

به گزارش پاراسول، فیبر باکتری های مفیدی را تغذیه می کند که ترکیبات ضد التهابی تولید می کنند.


به گزارش پاراسول به نقل از ایسنا، بدون فیبر، باکتری های مضر دوستدار قند می توانند تکثیر شوند. مقدار بالای قند در آب میوه ها هم رشد این باکتری های مضر را بیشتر تحریک کرده و تعادل میکروبیوم را بر هم می زند.
علاوه بر این، کاهش مصرف فیبر امکان دارد بر متابولیسم، سیستم ایمنی و حتی سلامت روان تاثیر منفی بگذارد.
عدس و لوبیا از اعضای خانواده حبوبات و سرشار از فیبرند. نصف فنجان لوبیای پخته شده، حاوی هشت گرم فیبر است.
لوبیا همینطور منبع خوبی از پروتئین است، ازاین رو وقتی آنرا به رژیم غذایی خود اضافه کنید با یک تیر دو نشان زده اید.
بلغور جو دوسر هم منبع عالی فیبر محلول چسبناک است. یک فنجان بلغور جو دوسر پخته شده، چهار گرم فیبر برای بدن فراهم می آورد.
به گزارش دویچه وله، کیوی را هم میتوان در خانواده میوه های دارای فیبر زیاد قرار دهیم. کیوی حاوی ترکیب منحصربه فردی از فیبرها و پلی فنول ها است که از راه اثر پروبیوتیکی و هم خواص ملین به سلامت روده و باکتری های موجود در آن کمک می نماید. هر کیوی حدودا دو گرم فیبر دارد. اگر کیوی ارگانیک می خرید، آنرا بشویید و سپس با پوست بخورید تا مصرف فیبر خویش را به حداکثر برسانید.
آووکادو هم میوه ای سرشار از فیبر است. یک آووکادوی متوسط حدود ۱۰ گرم فیبر غذایی دارد. آووکادو همینطور حاوی چربی های اشباع نشده مفید برای قلب و ویتامین های B، C، E و K است.



منبع:

5.0 / 5
271
1403/11/23
12:15:03
تگهای خبر: آب , پروتئین , تولید , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
پاراسل
parasol.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پاراسول محفوظ است

پاراسل پاراسول

پاراسل همان چتر آفتابی است
parasol.ir: چتری برای زندگی، در تمام فصول