شروع اجرای تفاهم نامه سلامت مادران بین وزارت بهداشت و بنیاد مستضعفان
پاراسول: برنامه حمایتی سلامت مادران مورد توافق مشترک وزارت بهداشت و بنیاد علوی تشریح شد. این برنامه با هدف افزایش پوشش مراقبت های قبل و پس از زایمان، بهبود دسترسی به خدمات و کاهش زایمان در منزل، قدمهای مهمی در راستای پیشرفت سلامت مادران و نوزادان برمی دارد.
به گزارش پاراسول به نقل از ایسنا، در نشست مجازی که با حضور معاون بهداشت، رییس هیات مدیره بنیاد علوی و دست اندرکاران سلامت مادران از ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید، برنامه حمایتی سلامت مادران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. این برنامه که حاصل همکاری مشترک وزارت بهداشت و بنیاد مستضعفان است، با هدف پیشرفت فاکتورهای سلامت مادران و نوزادان در کشور تدوین شده است.
در این جلسه به تشریح جزییات برنامه و اهداف آن، شامل، افزایش پوشش مراقبت های قبل و پس از زایمان: این برنامه با هدف افزایش حداقل ۳۰ درصدی پوشش مراقبت های قبل و پس از زایمان در هر دوره نسبت به شش ماهه قبل تدوین شده است؛ بهبود دسترسی به خدمات: با تقویت دوراپزشکی و ارائه خدمات پاراکلینیک سیار و آنلاین، دسترسی مادران به خدمات تخصصی و مراقبت های لازم تسهیل خواهد شد؛ کاهش زایمان در منزل: یکی دیگر از اهداف مهم این برنامه، کاهش ۱۰ درصدی زایمان در منزل نسبت به سال ۱۴۰۲ است و افزایش سواد سلامت باروری با ارائه آموزش های لازم، سطح آگاهی مادران در حوزه سلامت باروری افزایش خواهد یافت، پرداخته شد.
علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت نیز در این جلسه بر اهمیت برنامه و لزوم توجه ویژه به سیر مراقبت پیوسته مادران حامله تاکید کرد.
وی همین طور بر لزوم برنامه ریزی به نحوی که علاوه بر مشخص بودن یک مراقب ماما، یک پزشک خانواده برای هر مادر باردار، یک متخصص زنان معالج پاسخگو نیز تعیین شود، تاکید کرد.
وی همین طور بر لزوم برنامه ریزی برای تسهیل دسترسی به سونوگرافی تاکید کرد.
به گزارش وبدا، در آخر نشست قرار شد که یک نماینده از هر دانشگاه به بنیاد علوی جهت برنامه ریزی های اجرائی معرفی شود و گزارش های دوره ای برنامه در جلسات حضوری بررسی شود.
با اجرای این برنامه، انتظار می رود شاهد پیشرفت قابل توجه فاکتورهای سلامت مادران و نوزادان در کشور باشیم.
منبع: پاراسول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب