تولید روغن حاوی امگا ۳، ۶ و ۹ از دانه كتان
یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید روغن از دانه کتان شد که این روغن حاوی اسید چرب امگا 3، 6، 9، ویتامین B، پتاسیم، منیزیم، فیبر، پروتئین و روی است.
به گزارش پاراسول به نقل از ایسنا، وحیده غروی کاشانی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اعلان اینکه این شرکت به صورت تخصصی بر روی محصولات گیاه پایه متمرکز شده است، اظهار داشت: یکی از محصولات این شرکت، تهیه روغن از دانه کتان است. روغن دانه کتان یکی از غنی ترین منابع امگا۳ و روغن آن حاوی اسید چرب امگا۳، ۶، ۹، ویتامین B، پتاسیم، منیزیم، فیبر، پروتئین و روی است. بدین سبب بعنوان یک مکمل مهم که عملکردی مانند یک مولتی ویتامین دارد، شناخته شده است.
غروی کاشانی محصول دیگر این شرکت را پودر دانه کتان دانست و اظهار نمود: همین طور یک محصول گیاهی دیگر نیز برمبنای گیاه شنبلیله در این واحد علمی، تجاری تولید می شود و یک کپسول نرم بر پایه روغن کتان تهیه کرده است که به سبب وجود آنتی اکسیدان ها، تا ۴ سال پایدار می ماند.
برمبنای اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست جمهوری، مجری طرح ایران را سرزمین پهناوری دانست که از ذخایر طبیعی بسیار ارزشمندی در عرصه های طبیعی برخوردارست و افزود: هم اکنون صدها گونه گیاهی وجود دارد که می توان از آنها محصولات بسیار پرشماری تولید و برای کشور ارزش افزوده ایجاد کرد. بر این اساس، امیدوار هستیم که با حمایت مسئولین امر بتوان یک زنجیره ارزش کامل در این عرصه ایجاد کرد.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب