رییس مركز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت عنوان كرد
اجرای افراطی سیاست های تنظیم خانواده از عوامل موثر در سقط جنین عمدی در کشور
به گزارش پاراسول، رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت اجرای افراطی سیاست های تنظیم خانواده را بعنوان یکی از عوامل موثر در سقط جنین عمدی در کشور دانست.
به گزارش پاراسول به نقل از ایسنا، دکتر صابر جباری فاروجی در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به اینکه اگر برای جان انسانها ارزش قائل باشیم، پیشگیری از حاملگی سقط جنین برای ما اهمیت پیدا می کند، عنوان کرد: دلیل اصلی تاکید بر جلوگیری از سقط جنین عمدی، حرمت انسان، جان و حفظ حیات است نباید تصور نماییم جنین، یک شی یا لخته خون است و ما اجازه نداریم حیات و جان جنین و انسان را بگیریم.
وی افزود: وقتی لقاح اتفاق می افتد و جنین تشکیل می شود از همان یک روزگی یا به اصطلاح پزشکی «لانه گزینی» که جنین در رحم مادر آرام می گیرد، درجاتی از حیات را دارد و وقتی جنین به شش هفتگی می رسد، نخستین تپش قلب او را می توانیم با سونوگرافی احساس نماییم و بنا به تعابیر دینی، در ۴ ماهگی روح کامل بر جنین دمیده می شود.
جباری ضمن اشاره به قابلیت مشاهده و ثبت مراحل رشد جنین با استفاده از فناوری های نوین و هوش مصنوعی، اظهار داشت: متاسفانه در بعضی موارد سقط جنین عمدی، این جنایت رخ می دهد که جنین تکه تکه می شود که جنین، واکنش نشان داده است و این، دردآور است.
رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت از حفظ و ارتقای سلامت جامعه در طول حیات بعنوان مهم ترین وظیفه وزارت بهداشت یاد کرد و اظهار داشت: کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط جنین در وزارت بهداشت دو محور عمده دارد؛ یکی بحث آگاهی سازی مادران نسبت به دفاع از جنین شان و دیگری برخورد با اشخاصی که نسبت به انجام سقط جنین عمدی اقدام و یا آنرا تشویق می کنند.
وی ضمن اشاره به یک باور نادرست نسبت به سقط جنین در کمتر از ۴ ماهگی، اظهار داشت: برخی افراد تصور می کنند سقط جنین عمدی، یک گناه همانند روزه خواری است در صورتی که سقط جنین، حکم قتل دارد و انسان باید توبه کرده و دیه را پرداخت کند. بسته حفظ حیات جنین در وزارت بهداشت تدوین شده که به شکل علمی و با رویکرد روانشناختی در دو گام، مشاوره هایی به مادران آبستن مردد عرضه می شود تا از سقط جنین عمدی منصرف شوند.
جباری سقط جنین عمدی را بی ارتباط به محروم بودن یا نبودن مناطق کشور دانست و اظهار داشت: در دنیا دسترسی به اقلام جلوگیری از حاملگی با سقط جنین عمدی، ارتباطی ندارد یعنی هر قدر پوشش این اقلام بیشتر شود، سقط جنین کمتر نمی شود بلکه عمده علت سقط جنین، انگاره های ذهنی و نگاه افراد به این مسئله است.
وی ادامه داد: در کشور ما در پژوهش های مختلف اثبات شده که مسائل اقتصادی، علت اول و اصلی سقط جنین عمدی نیست البته مهم می باشد و باید به این مسئله هم بپردازیم اما ۶۰ درصد دلایل سقط جنین عمدی در کشورمان ناشی از انگاره های ذهنی است.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، جباری به فعالیت مراکز مردمی نفس در کشور اشاره و تصریح کرد: در این مراکز که هدف آن نجات فرزندان سقط است به ۱۰ هزار مادر، مشاوره انصراف از سقط جنین داده شده و بیشتر از ۶ هزار فرزند این مادران به دنیا آمده اند.
منبع: پاراسول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب