هر آن چه باید درباب پیاز جوانه زده بدانید
پاراسول: لرستان یک دکترای تخصصی بهداشت خصوصیات پیاز جوانه زده را تشریح نمود.
️دکتر الهه عسکری در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: جوانه زدن پیاز بعد از برداشت، به طور معمول به عنوان یک اتفاق نامطلوب شمرده می شود.
وی افزود: خیلی از افراد چنین پیازهایی را به عنوان ضایعات درنظر گرفته و دور می اندازند.
عسکری افزود: برخی افراد قسمت های جوانه زده را جدا و بقیه پیاز را مصرف می کنند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: با این وجود، مانند خیلی از سبزیجات، جوانه زدن محتوای غذایی پیاز را نیز می افزاید.
این دکترای تخصصی بهداشت اضافه کرد: در حقیقت جوانه زدن در پیاز یک روش عالی برای افزایش پتانسیل تغذیه ای و عملکردی آنست.
وی اظهار داشت: بین ۲ تا ۸ روز بعد از جوانه زدن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی، فنلی و فلاونوئیدی جوانه افزایش قابل توجهی می یابد و بعد از آن با گذشت زمان کاهش پیدا می کند.
عسکری اشاره کرد: جوانه زدن منجر به ایجاد ترکیباتی با خواص فیتوشیمیایی و اثرات حفظ سلامتی می شود که نقش بالقوه ای در پیش گیری از بیماریها ایفا می کنند.
منبع: پاراسول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب