مطالعات محققان كانادایی نشان می دهد؛
استرس شغلی ممکن است منجر به فیبریلاسیون دهلیزی شود
پاراسول: یک مطالعه جدید نشان میدهد که کارمندان کم درآمد تحت استرس کاری، با خطر بالا مبتلاشدن به اختلال ضربان قلب مواجهند.
به گزارش پاراسول به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران گزارش می دهند کارمندان با استرس بالا، ۹۷ ٪ با خطر بیشتر ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی روبرو هستند و این موجب افزایش ریسک ابتلاء به سکته مغزی و نارسایی قلبی می شود.
«خاویر ترودل»، نویسنده ارشد مطالعه از دانشگاه لاوال کانادا، اظهار داشت: «مطالعه ما نشان میدهد که عوامل استرس زا در رابطه با کار ممکنست دراین زمینه دخیل باشند.»
برای این مطالعه، پژوهشگران داده های مربوط به بالای ۵۹۰۰ کارمند کانادایی را که در ضمن یک پروژه تحقیقاتی از ۱۹۹۱ تا ۲۰۱۸ جمع آوری شده بودند، تحلیل و بررسی کردند.
از کارمندان در مورد استرس کارشان سوال شد و سوابق پزشکی نشان داد که ۱۸۶ نفر از افراد گرفتار فیبریلاسیون دهلیزی شدند.
حدود ۱۹٪ از افراد دچار فیبریلاسیون دهلیزی گفتند که استرس شغلی بالایی دارند، در صورتیکه ۲۵٪ دیگر گفتند که به اندازه کافی دستمزد نمی گیرند. حدود ۱۰ ٪ گفتند که آنها استرس دارند و همین طور به خاطر کارشان احساس ضعف می کنند.
در فیبریلاسیون دهلیزی، اتاق های فوقانی قلب بطور نامنظم آغاز به تپش می کنند. در نتیجه خون در محفظه جمع می شود و بطور بالقوه منجر به ایجاد سکته مغزی خطرناک می شود.
فیبریلاسیون دهلیزی خطر مرگ ناشی از قلب را دو برابر می کند و طبق اعلام انجمن قلب آمریکا با افزایش ریسک ابتلاء به سکته مغزی هم راه است.
ترودل اظهار داشت: «اثربخشی مداخلات در محل کار برای کاهش عوامل استرس زا روانی که ممکنست خطر فیبریلاسیون دهلیزی را کم کند، باید در کوشش های تحقیقاتی آینده بررسی شود.»
ترودل اظهار داشت: «تغییرات احتمالی در محل کار که می تواند به سلامت قلب کمک نماید شامل کاهش سرعت پروژه های بزرگ برای جلوگیری از افزایش بار کار، انعطاف پذیری ساعات کار و برگزاری جلسات منظم بین مدیران و کارمندان برای بحث در مورد چالش های روزانه است.»
منبع: پاراسول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب