معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی هرمزگان:
تب کریمه کنگو در هرمزگان قربانی گرفت
به گزارش پاراسول، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار داشت: تا حالا سه مورد ابتلای قطعی به تب کریمه کنگو در این استان شناسایی شده که یک نفر از مبتلایان در شهرستان رودان فوت شده است.
به گزارش پاراسول به نقل از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عبدالجبار ذاکری روز یکشنبه اضافه کرد: فرد فوت شده مردی ۷۰ ساله بود که رجوع دیرهنگام به پزشک باعث مرگ وی شد.
وی افزود: تابحال ۱۱ مورد مشکوک به بیماری تب کریمه کنگو در این استان گزارش شده که شهرستان های رودان، میناب، بندرعباس، قشم و جاسک همچون مناطقی هستند که این بیماری در آنها دیده شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان توضیح داد: افرادی که با دام سر و کار دارند یا به ذبح دام مشغولند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده نمایند و ابزارشان را پس از ذبح، ضدعفونی کنند و خونابه ها به طریق بهداشتی دفع شود.
ذاکری از مردم خواست برای جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان، گوشت را ۲۴ ساعت قبل از مصرف در دمای یخچال نگهداری کنند و از خریدن گوشت هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه شده است، اجتناب کنند.
وی تصریح کرد: همینطور جگر و سایر امعا و احشای دام، بعد از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد استفاده گردد و به هیچ وجه دامی را که علایم بیماری و ناخوشی دارد، ذبح و مصرف نکنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب