وزارت بهداشت اعلام كرد؛
معرفی رتبه های اول تا سوم اماکن غیر بهداشتی
بنابر اعلام وزارت بهداشت، کارگاه ها و صنایع کوچک، نانوایی ها و رستوران ها، در رتبه های اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی قرار دارند.
به گزارش پاراسول به نقل از مهر، طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، بر مبنای اقدامات ناشی از تشدید بازرسی ها از تاریخ ۱۵ تا ۲۲ دیماه ۱۴۰۰، از تعداد ۳ میلیون و ۵۷۷ هزار و ۸۰۷ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۲۰۱ هزار و ۹۶۵ مورد بازرسی انجام شده است. بر همین اساس، در این بازه زمانی، تعداد ۳۱ هزار و ۳۵۵ مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شده اند و ۹۶۸ مورد از این مراکز هم پلمب شده اند. بر اساس اعلام وزارت بهداشت، کارگاه ها و صنایع کوچک زیر ۲۵ نفر، نانوایی ها و رستوران ها رتبه های اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی را در بین اماکن عمومی از تاریخ ۱۵ تا ۲۲ دیماه ۱۴۰۰ به خود اختصاص داده اند. پس از آن مدارس در رتبه چهارم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی در بین اماکن عمومی در این زمان بوده اند و پس از آن، فروشگاه های زنجیره ای، بانک ها، ادارات و سازمان ها، پیشخوان و پلیس +۱۰ و مراکز ورزشی قرار دارند.
منبع: پاراسول
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب