محققان پی بردند؛
تاثیر جلبک دریایی در توقف آلوده شدن سلول های انسانی به کرونا
پاراسول: تحقیقات نشان می دهد تعدادی از ترکیبات جلبک دریایی خاصیت ضدویروسی دارند.
به گزارش پاراسول به نقل از مهر به نقل از زی نیوز، بر مبنای نتایج یک تحقیق، ماده ای که از جلبک های خوراکی دریایی استخراج می شود امکان دارد به پیشگیری از انتشار کروناویروس کمک نماید.
به گفته محققان، «اولوان»، پلی ساکارید اصلی محلول در آب که از دیواره سلولی جلبک دریایی سبز استخراج می شود، می تواند به پیشگیری از آلوده کردن سلول های انسانی به کروناویروس کمک نماید.
«الکساندر گلبِرگ»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «عدم دسترسی به واکسن ها جان خیلی از قربانیان را می گیرد و حتی ایجاد سویه های جدید را تسریع می کند.»
از آنجاییکه تحقیقات دیگر نشان داد که بعضی از ترکیبات جلبک دریایی خاصیت ضدویروسی دارند، تیم تحقیق تصمیم گرفت آنها را در مقابل کووید ارزیابی کند.
گلبرگ می گوید: «اولوان از جلبک های دریایی معروف به اولوا استخراج می شود که به آن "کاهوی دریایی" نیز گفته می شود و در مکان هایی مانند ژاپن، نیوزلند و هاوایی بعنوان ماده غذایی مصرف می شود. قبلاً گزارش شده بود که اولوان در مقابل ویروس ها در کشاورزی و همینطور در مقابل بعضی از ویروس های انسانی مؤثر است.»
محققان این مطالعه جلبک اولوا را پرورش دادند، اولوان را از آن استخراج کردند و به مؤسسه تحقیقات جنوبی در آلاباما فرستادند. در آنجا، تیم ایالات متحده یک مدل سلولی برای ارزیابی فعالیت ماده ساخته شده در آزمایشگاه ساخت.
سلول ها هم در معرض ویروس کرونا و هم در معرض اولوان قرار گرفتند. مشخص شد که در حضور اولوان، ویروس کرونا سلول ها را آلوده نکرده است.
گلبرگ اظهار داشت: «به عبارت دیگر اولوان از آلوده شدن سلول ها به ویروس کرونا جلوگیری می کند.»
وی در ادامه اضافه کرد: «این مطالعه هنوز در مراحل اولیه خود است، اما ما امیدواریم که این کشف در آینده برای توسعه دارویی در دسترس و مؤثر برای پیشگیری از ابتلاء به کروناویروس استفاده گردد.»
منبع: parasol.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب