رئیس دانشگاه علوم پزشكی دزفول :

روند افزایش آمار مبتلایان به كرونا در دزفول كند است

روند افزایش آمار مبتلایان به كرونا در دزفول كند است

به گزارش پاراسول رئیس دانشگاه علوم پزشكی دزفول اظهار داشت: شیب افزایش آمار مبتلایان به ویروس كرونا در شهرستان دزفول به نسبت سایر شهرستان ها و استان ها كند است.



یوسف پریدار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: شیب افزایش آمار مبتلایان به ویروس كرونا در شهرستان دزفول به نسبت سایر شهرستان ها و استان ها كند و وضعیت نسبتاً پایدار می باشد.
وی در پاسخ به این سؤال كه آیا با گرم شدن هوا ویروس كرونا از بین می رود، توضیح داد: راه های انتقال ویروس كرونا به دو گروه عمده تقسیم می شوند؛ یكی انتقال از سطوح به افراد و راه دیگر هم انتقال بین افراد است. ازاین رو با گرم شدن هوا راه انتقال ویروس از سطوح كاسته می شود اما انتقال از فرد به فرد دیگر همچنان ادامه خواهد داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی دزفول خاطرنشان كرد: افراد نباید با تصور نابودی این ویروس در هوای گرم نسبت به رعایت نكات بهداشتی بی توجهی یا كم توجهی كنند؛ بنابراین اصل اساسی مورد تاكید ما پیشگیری از برگزاری اجتماعات و رعایت فاصله بین افراد و بخصوص خود قرنطینگی است.
پریدار در مورد پویش مردمی در خصوص قرنطینه كردن شهرها و بستن راه های ورودی شهر و معابر عمومی، عنوان كرد: قرنطینه كردن زمانی باید مطرح شود كه بیماری در یك نقطه كشف شود و به دیگر نقاط گسترش نیافته باشد اما این بیماری در كشور شیوع و گسترش یافته است؛ بنابراین قرنطینه كردن شهر هیچ گونه معنا و ارزش علمی ندارد و در این برهه آنچه مهم به حساب می آید، رعایت سفارش های كلی است.
وی در مورد تعطیلی مراكز حیاتی كه محل تجمع مردم است، بیان داشت: برخی مراكز همچون مدارس، دانشگاه ها، تالارها، اماكن ورزشی، نماز جمعه ها و تجمعاتی همچون مراسم مذهبی، فرهنگی، جشن و عزا از همان ابتدا تعطیل و ممنوع شده اما تعطیل كردن برخی مراكز تجمعی كوچك همچون نانوایی ها و محل های تهیه ارزاق عمومی باعث مختل شدن زندگی مردم خواهد شد اما سیاست ما این است كه در این مكان ها هم ضوابط بهداشتی به صورت دقیق صورت گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی دزفول افزود: بر مبنای ضوابطی كه تعیین كرده ایم فروشگاه های بزرگ در دزفول باید در كنار درب ورودی دستكش های یك بار مصرف در اختیار مردم قرار دهند و مردم هم در این فروشگاه ها ملزم به رعایت فاصله دو متری هستند.
پریدار افزود: در نانوایی ها هم از رد و بدل شدن اسكناس باید خودداری شود و استفاده از كارت خوان ضروریست و از طرفی هنگام استفاده از كارت خوان باید از دستكش یك بار مصرف استفاده گردد و هر فردی هم كه از كارت خوان استفاده می نماید دستش نباید با محل اتصال انگشت فرد قبلی اتصال پیدا كند؛ بنابراین اگر این نكات رعایت شود نیازی به تعطیلی مراكز حیاتی كه مایحتاج مردم را تأمین می كنند، نیست.
وی با اشاره به اینكه دانشگاه علوم پزشكی ضرورت هرگونه ممنوعیت و محدودیت را بررسی و به صورت روزانه به فرمانداری و سایر دستگاه های متولی اطلاع می دهد، اضافه كرد: بر مبنای آمار ابتلایان و وضعیت شیوع كرونا، روزانه تصمیمات جدیدی اتخاذ و ابلاغ می شود كه در این حوزه هماهنگی كامل بین دانشگاه علوم پزشكی و فرمانداری برقرار است.
*بیمارستان بزرگ دزفول كمبود تجهیزات ندارد
پریدار به آمادگی بیمارستان بزرگ دزفول و سطح عرضه امكانات به بیماران اشاره نمود و اظهار داشت: هم اكنون هیچ گونه كمبودی از نظر تجهیزات در بیمارستان بزرگ دزفول وجود ندارد و امكانات مورد نیاز كادر درمان برای درمان بیماران مبتلا به كرونا هم تأمین شده است.
وی در مورد چرایی بستری كردن بیماران مبتلا به كرونا از شهرستان های دیگر در بیمارستان بزرگ دزفول، توضیح داد: هدف از بستری كردن بیماران بهبود یافتن آنها است، بیماران مبتلا به كرونایی كه در دزفول بستری هستند در سطح ۳ یعنی در بدترین شرایط ممكن هستند؛ بنابراین بستری كردن آنها در بیمارستان های كوچكی كه فاقد امكانات فوق تخصصی هستند عملاً بی نتیجه است؛ ازاین رو باید در بیمارستان های مجهز بستری شوند تا بتوانند با عرضه بهترین خدمات بهبود یابند.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی دزفول اظهار نمود: مسیر ورود بیماران مبتلا به كرونا از اورژانس تا زمانی كه در بخش ایزوله تنفسی و آی سی یو بیمارستان بزرگ دزفول بستری می شوند به صورت كامل از سایر بیماران جدا شده است و تمام احتیاط های لازم برای تماس نداشتن این بیماران با مردم و دیگر بیماران رعایت می شود.
پریدار خاطرنشان كرد: تمامی عمل های جراحی و بستری هایی كه می توانند طی ماه ها یا روزهای آینده هم صورت گیرد، در بیمارستان بزرگ دزفول متوقف شده و فقط بیماران اورژانسی پذیرش می شوند.
وی افزود: یكی از اقداماتی كه از روز اول توسط دانشگاه علوم پزشكی دزفول انجام می شد و الان بعنوان دستورالعمل ابلاغ گردیده است این بود كه ارزیابی اولیه بیماران خارج از بیمارستان انجام می شد به این صورت كه یك مراكز خدمات ۱۶ ساعته در دزفول تعریف شده تا بیماران جهت بررسی های اولیه به آنجا رجوع كنند سپس در صورتیكه بیمار به خدمات بیمارستانی نیاز داشت به بیمارستان منتقل می شد كه این امر باعث كاهش تجمع بیماران در بیمارستان بزرگ دزفول شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی دزفول خاطرنشان كرد: این تمهیدات ایمنی سبب شد كه آمار به نسبت ثابتی از نظر ابتلای افراد به كرونا داشته باشیم.
پریدار در ادامه با اشاره به اینكه زدن ماسك برای همه افراد جامعه لازم نیست، اضافه كرد: ماسك های تخصصی، ویژه پزشكان و كادر درمان است كه تهیه و در اختیار آنان گذاشته شده است؛ ماسك های چندلایه هم برای بیماران صعب العلاج و افرادی كه پیوند كلیه و قلب كرده اند و سیستم ایمنی ضعیفی دارند، به كار می آید.
وی بیان نمود: ماسك معمولی هم باید توسط افرادی كه علایم سرماخوردگی دارند و یا در مكان های شلوغ مانند بانك ها، كلینیك ها و ادارات فعالیت می نمایند، استفاده گردد.
به گزارش پاراسول به نقل از مهر، بر مبنای اعلام دانشگاه علوم پزشكی هم اكنون ۱۵ بیمار مبتلا به ویروس كووید ۱۹ در بیمارستان بزرگ دزفول بستری هستند كه از این تعداد ۷ نفر خارج از حوزه دانشگاه علوم پزشكی دزفول، ۵ نفر از شهرستان دزفول، ۲ نفر از شوش و یك نفر از شهرستان گتوند هستند.
تاكنون ۲ مرد ۸۱ ساله و ۸۶ ساله از شوش و گتوند بر اثر ابتلاء به كرونا در بیمارستان بزرگ دزفول جان باخته اند.

5.0 / 5
3289
1398/12/23
14:59:03
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
پاراسل
parasol.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پاراسول محفوظ است

پاراسل پاراسول

پاراسل همان چتر آفتابی است