به گزارش پاراسول بعضی از مردم بر این باورند كه قرار دادن پیاز خام داخل جوراب و خوابیدن با آن درمانی برای سرماخوردگی یا آنفلوآنزا است اما سوال این است كه آیا شواهد علمی تاییدكننده این ادعا هستند؟
به گزارش پاراسول به نقل از ایسنا، ادعای تاثیرگذاری پیاز خام در درمان آنفلوآنزا فرضیه ای است كه به دهه ۱۵۰۰ باز می گردد. در سال های اخیر در خیلی از مطالعات آنلاین بر تاثیرگذاری این روش درمانی تاكید شده است.
مفهوم هوای سمی پیش از آنكه محققان به نظریه میكروبی بیماری ها پی ببرند، وجود داشته است. امروزه نقش میكروب ها در بیماری ها دیگر نظریه نیست و شواهد علمی آن را تایید می كنند.
پیش از آنكه محققان میكروب ها را بعنوان عامل بیماری ها شناسایی كنند افراد بر این باور بودند كه پیاز خام می تواند هوای اتاق را تصفیه و پاكسازی كند. مردم بر این باور بودند كه وقتی پیاز داخل جوراب گذاشته و پوشیده شود با این كار می توان خون را پاكسازی كرد. افراد این ادعا را مطرح می كرده اند كه این فرآیند پاكسازی می تواند در درمان سرماخوردگی یا آنفلوآنزا موثر باشد.
در بررسی های جدید هم این ادعا مورد تایید قرار گرفته كه تركیب های سولفوریك در پیاز دلیلِ خواص درمانی آن است.
در بازبینی انجام گرفته در سال ۲۰۰۲ میلادی روی خواص پیاز آمده است باآنكه پیاز سرشار از تركیب های سولفوریك بوده و خوردن آن برای سلامتی مفید است اما شواهد علمی برای تایید روش درمان خانگی گذاشتن پیاز داخل جوراب وجود ندارد.
به گزارش مدیكال نیوز تودی، باآنكه روش قرار دادن پیاز خام داخل جوراب برای درمان سرماخوردگی هیچ اساس علمی ندارد اما خوردن آن برای سلامتی مفید است. پیاز كالری پایینی دارد، سرشار از فیبر است و میزان فراوانی ویتامین C در آن وجود دارد.