سوخت و ساز امگا ۳ در بدن تركیب ضدسرطانی تولید می كند
پاراسول: نتایج مطالعه روی موش ها نشان داده است فرآورده های حاصل از سوخت و ساز اسید چرب ˮامگا ۳ˮ در بدن می توانند خاصیت ضد سرطانی داشته باشند.
به گزارش پاراسول به نقل از ایسنا، محققان آمریكایی اظهار داشتند: زمانیكه بدن، اسید چرب امگا ۳ را می سوزاند نوعی از مولكول ها تولید می شوند كه می توانند از رشد و گسترش تومورهای سرطانی جلوگیری نمایند.
این مولكول ها به صورت طبیعی توسط بدن تولید می گردد كه از خصوصیت های مشابهی با كانابینوییدهای موجود در ماری جوآنا و البته بدون تاثیر روان گردان برخوردار می باشد.
در سال ۲۰۱۷ میلادی محققان آمریكایی گروه جدیدی از متابولیت های اسید چرب امگا ۳ به نام EDP-EA را شناسایی نمودند و دریافتند كه این مولكول ها خصوصیت های ضد التهابی دارد. محققان با عنایت به این خصوصیت تاثیر EDP-EA بر سلول های سرطانی را هم مورد بررسی قرار دادند.
آنها با مطالعه روی موش های مبتلا به شكلی سرطان استخوان كه با درد بسیار همراه می باشد و به سختی درمان می شود، مشاهده كردند: EDP-EA رشد تومورها و رگ های خونی را كند ساخته، از گسترش سلول های سرطانی جلوگیری كرده و باعث از بین رفتن سلول های سرطانی می گردد.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، محققان آمریكایی همینطور دریافتند EDP-EA در حجمی بالاتر سلول های سرطانی را از بین می برد هرچند در این زمینه به اندازه داروهای شیمی درمانی موجود در بازار موثر نیست.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب