محققان آلمانی پی بردند؛
وجود درخت در خیابان ها ریسك افسردگی را می كاهد
به گزارش پاراسول مطاالعات نشان داده است مشاهده روزانه درختان در خیابان امکان دارد احتیاج به داروهای ضدافسردگی را کم کند.
به گزارش پاراسول به نقل از مهر، کاشت درخت در خیابان های شهرها امکان دارد یک چاره مبتنی بر طبیعت در برنامه ریزی شهری برای کاهش خطر افسردگی باشد.
در حال حاضر افسردگی، بخصوص در مناطق شهری، بیشتر از هر زمان دیگری در حال افزایش می باشد. مطالعات قبلی نشان داده است که فضای سبز شهری برای افرادی که از سلامت روانی رنج می برند فواید مثبتی دارد.
تیم تحقیق از دانشگاه لایپزیگ آلمان به مطالعه این مورد پرداختند که چگونه تعداد و نوع درختان خیابان ها و نزدیکی آنها با محل سکونت با تعداد داروهای ضد افسردگی تجویز شده ارتباط دارد.
وجود تعداد بیشتر درخت در اطراف خانه (کمتر از ۱۰۰ متر) با کاهش تجویز داروهای ضدافسردگی همراه بود.
دکتر «ملیسا مارسل» در اینباره می گوید: «یافته های ما نشان داده است که وجود درختان خیابانی می تواند به رفع شکاف نابرابری های بهداشتی بین گروه های مختلف اقتصادی کمک کنند. این خبر خوبی است چونکه دسترسی به درختان خیابانی نسبتاً آسان است و بدون کوشش برای برنامه ریزی زیاد می توان تعداد آنها را افزایش داد.»
مارسل امیدوار است که این تحقیق شوراهای محلی را برای کاشت درختان خیابانی در مناطق شهری بعنوان راهی برای بهبود سلامت روان و کاهش نابرابری های اجتماعی ترغیب نماید.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب